FAIK åkte på fredagskvällen utan vinst i bagaget. Motståndet däremot obesegrat.
Full trupp och några vid sidan om, konkurrensen tätnar och det gäller hålla huvudena högt.
Det märkts direkt på spelet att vi var många på träningen sist, det höjer laget i matchsituation.
FAIK börjar riktigt bra och Fliseryd är lite tagna på sängen.
1-0 på fantastisk hörna av jevve, en boll som Fronta bara behöver tajma o sätta pannan på.
Helt välförtjänt. Docj får FAIK inte in fler mål trots spelövertag och stabilt passningsspel.
Fliseryd sticker upp när för dagen duktige liberon matar långbollar. FAIK avvärjer, starkt av Tyson att få komma in kall efter 10 minuter (då Totto testar ta ned bollen på näsan) och hänga med deras snabba ytter!
Vi är för omständiga vid målchanserna, går inte rakt på mål!
1-1 helt ologiskt på en frispark som inte blev som de tänkt sig utan skruvar sig in i mål!
Halvtidsvila.
Positivt snack i halvtid gör att de nya gulröda "stjärnorna" går ut och blir totalt utspelade i 20 minuter innan det fattas man måste jobba för att fortsätta vara det bättre laget.
2-1 och 3-1 kommer under denna perioden och helt rättvist tyvärr.
Sedan vaknar FAIK till lite och när Hampus kommer in och visar hur man gör mål med 5 minuter kvar väcks hoppet rejält. Ett par lägen hinns ed men inget mål som vi varit värda.
Plus till alla som trots den dåliga starten på andra halvlek kämpar sig fram till att vi kan ta över igen..